Ik ben Grietje de Boer. Sinds 2015 zelfstandig Trainer & Coach. Hiervoor werkte ik als trainer, coach en opleidingsadviseur bij verschillende organisaties.

 

Persoonlijk

In beweging zijn en blijven is een rode draad in mijn leven. Zowel letterlijk als figuurlijk. Ik vind het uitdagend om een nieuwe beweging in te zetten, ook al weet ik niet precies waar het me zal brengen. Ik hou van het avontuur die dit teweeg brengt. Letterlijk bewegen: wandelen en fietsen helpen mij om inspiratie op te doen en tot rust te komen; wat is fijner dan een frisse wind door je haren te voelen?

Beweging zorgt voor groei en ontwikkeling. Het brengt inspiratie, inzicht en perspectief. Ik zie rust en stilte als de kiem van iedere beweging. In retraites zoek ik deze oorsprong regelmatig op.

 

Enthousiast

Ik ben een geestdriftig en bevlogen mens. Ik leef en werk het liefst voluit en ga volledig voor mijn keuzes. Mijn enthousiasme neem ik mee in mijn werk als trainer en coach. Naast enthousiast passen ook de woorden nieuwsgierig en lichtheid bij mij.

 

Praktisch

De opleidingen SPH en Opleidingskunde hebben een stevige basis gelegd voor mijn werk als trainer en coach. Ook heb ik bij het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie (ITIP) de Driejarige en Energetisch opleiding afgerond. Verder heb ik verschillende cursussen gevolgd. Bijvoorbeeld op het gebied van Deep Democracy, RET en de Roos van Leary.

Ik ben erkend trainer Nobtra©. Ik onderschrijf daarmee de ethische gedragscode  van de Nobtra en heb bewezen dat ik als trainer aan de kwaliteitseisen voldoe.

 

Ik werk altijd vanuit mijn kernwaarden: Persoonlijk, Enthousiast en Praktisch.