May your choices reflect your hopes, not your fears

Nelson Mandela

  • Wil je ander werk of iets veranderen in je werk maar weet je niet wat?
  • Heb je moeite met het maken van die ene keuze waarvan je weet dat je hem moet maken?
  • Loop je steeds op hetzelfde punt vast maar weet je niet waardoor dit komt?
  • Wil je graag meer voluit leven en werken?

Dit zijn precies de vragen waar ik je in een coachtraject mee kan helpen. In dit coachtraject onderzoeken we samen hoe jij op je eigen manier antwoord kunt geven op je vraag, zodat er echte beweging ontstaat. Mijn stijl als coach is ontspannen en precies.

 

Werkwijze

Kennismaken en oriëntatie op de coachvraag

Een coachtraject kan pas slagen als er wederzijds vertrouwen is tussen de coach en de gecoachte. Simpel gezegd: we moeten het met elkaar zien zitten. Daarom is het eerste gesprek een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we de mogelijke coachvraag en wat we van elkaar verwachten. Na afloop van het gesprek besluiten we of we het traject samen ingaan. Wanneer dit het geval is maken we een vervolgafspraak.

Het traject

Het coachtraject start met het vastleggen van een doel. Dit doel geeft het traject een focus. Hoe het verdere traject (frequentie en duur) eruit komt zien besluiten we samen. Ik maak gebruik van afwisselende (werk)vormen, zoals:

  • Lichaamsgericht (energetisch)
  • Oefenen met casuïstiek
  • Reflectie en stilte
  • Praktijkopdrachten
“In het kader van mijn ontwikkeling binnen RWS heb ik de Masterclass Integraal Projectmanagement gevolgd. Dit interdisciplinaire ‘leertraject’ werd begeleid door Grietje. Tijdens de sessies, maar zeer zeker ook tussen de sessies door, heb ik Grietje leren kennen als een bijzonder deskundig en zeer vaardige trainster en begeleidster. Grietje is op een opmerkelijk effectieve manier in staat om aan te sluiten bij de individuele/collectieve opgave van de groep en te enthousiasmeren wanneer nodig. Door haar persoonlijke benadering maakt ze het verschil.”
April 2015, Koen Schrader, Manager bij Rijkswaterstaat

Zou je graag eens kennis willen maken? Neem dan contact met me op!